Werkwijze

Professionaliteit betekent met een ijzeren discipline vasthouden aan bewezen methodieken en duidelijke procedures. Natuurlijk is er ruimte voor improvisatie, maar dan alleen om in te spelen op de natuur. Niet om een bochtje af te snijden. Want duurzame kwaliteit lever je alleen keer op keer als je volgens vastomlijnde processen werkt.

Stappenplan

De vervaardiging van een kroon, brug, facing of prothese voltrekt zich in een aantal nauwgedefinieerde stappen. Alles begint met een door ons geschreven protocol om zo voorspelbaar mogelijk te werken. Gemaakt voor de tandarts en patiënt zodat iedereen weet wat er verwacht wordt en wat er verwacht kan worden van TandMeesters. Want TandMeesters kan alleen een topproduct leveren samen met de tandarts en de patiënt.

Uw patiënt

TandMeesters vindt het heel belangrijk om nauw samen te werken met u en met uw patiënt. Door samen een team te vormen bundel je expertise en ervaring. Dat leidt in de eerste plaats tot minder verrassingen, meer duidelijkheid en ook kunnen we samen goed anticiperen op de te nemen stappen. Hierdoor werk je voorspelbaarder en realiseer je hogere kwaliteit. Belangrijk is natuurlijk goede communicatie, begrip en vertrouwen – alleen dan kun je fantastische resultaten behalen. Zo vormen we samen één team: u als tandarts, uw patiënt en TandMeesters.

Kronen afmaken samen met u en uw patiënt

‘Uw glimlach is uw visitekaartje’ wordt vaak gezegd. Daarom bieden wij u en uw patiënt een werkwijze aan die gegarandeerd succes heeft. Wij maken de kroon samen met uw patiënt af voordat die door u geplaatst wordt. Tijdens deze dag krijgt de patiënt niet alleen de gelegenheid om aan te geven wat de patiënt mooi vindt maar wordt de patiënt ook geheel verzorgd. Met deze werkwijze heeft de patiënt, op een zo’n ontspannen mogelijke manier, volledig inspraak op het uiteindelijke resultaat. We zijn samen met de patiënt ongeveer een halve dag aan het werk om het perfecte resultaat te behalen.

Weborder

Tandmeesters gaat mee met de digitalisering van de tandtechniek en tandheelkunde. Hierdoor vinden wij het een logische stap om het ouderwetse orderbonnetje te veranderen in een digitale orderbon. Het resultaat is ons eigen online order systeem.

Wij zorgen ervoor, dat u door middel van een hands-on uitleg, wegwijs wordt gemaakt in ons digitaal order systeem. U kunt uw gewenste producten digitaal bestellen, wij regelen de rest. Het is onder andere mogelijk om zelf gescande stl files toe te voegen zodat compleet modelloos werken binnen handbereik ligt.

Kwaliteit

Om de beste kwaliteit te bereiken let TandMeesters op een veelheid van factoren. In de eerste plaats natuurlijk de menselijke factor. Het gaat daarbij niet alleen om onze opleiding, kennis, ervaring en vakmanschap, maar ook om de instelling. De mentaliteit van het team dat TandMeesters heet is van doorslaggevend belang om het beste van het beste te leveren. Naast mensen heb je ook materialen. Uiteraard gebruikt TandMeesters de meest hoogwaardige grondstoffen en materialen. Maar we geven u de keuze om originele implantaat onderdelen te gebruiken of juist voor replica onderdelen te kiezen. TandMeesters kan met beide een fantastisch product maken. Verder is natuurlijk de technische uitrusting van belang. Vakmensen werken met de beste apparatuur om hun vakmanschap ook ten volle te kunnen benutten. Goed gereedschap is het halve werk. TandMeesters heeft daarom de beste en meest moderne apparatuur tot zijn beschikking.

En het belangrijkste van kwaliteit is natuurlijk het resultaat. Een kroon of een prothese die beter past, lekkerder zit, geen klachten geeft, kortom: alsof het van nature zo is.