Werkwijze

Professionaliteit betekent met een ijzeren discipline vasthouden aan bewezen methodieken en duidelijke procedures. Natuurlijk is er ruimte voor improvisatie, maar dan alleen om in te spelen op de natuur. Niet om een bochtje af te snijden. Want duurzame kwaliteit lever je alleen keer op keer als je volgens vastomlijnde processen werkt.

Stappenplan

De vervaardiging van een kroon, brug, facing, zirkonium di-oxide of lithium disilcaat onderstructuur of al uw uitneembare werk zoals bijvoorbeeld protheses of MRA’s, voltrekt zich in een aantal nauwgedefinieerde stappen. Voordat wij uw werkstuk mogen maken lopen we samen met u de te nemen stappen door zodat iedereen weet wat er verwacht wordt en wat er verwacht kan worden.

Weborder

TandMeesters gaat mee met de digitalisering van de tandtechniek. Hierdoor vinden wij het een logische stap om het ouderwetse orderbonnetje te veranderen in een digitale orderbon. Het resultaat is ons eigen online order systeem.

Wij zorgen ervoor, dat u door middel van een hands-on uitleg, wegwijs wordt gemaakt in ons digitaal order systeem. U kunt uw gewenste producten digitaal bestellen, wij regelen de rest. Het is onder andere mogelijk om zelf gescande stl files toe te voegen zodat compleet modelloos werken binnen handbereik ligt.

Kwaliteit

Om de beste kwaliteit te bereiken let TandMeesters op een veelheid van factoren. In de eerste plaats natuurlijk de menselijke factor. Het gaat daarbij niet alleen om onze opleiding, kennis, ervaring en vakmanschap, maar ook om de instelling. De mentaliteit van het team dat TandMeesters heet is van doorslaggevend belang om het beste van het beste te leveren. Naast mensen heb je ook materialen. Uiteraard gebruikt TandMeesters de meest hoogwaardige grondstoffen en materialen. Maar we geven u de keuze om originele implantaat onderdelen te gebruiken of juist voor replica onderdelen te kiezen. TandMeesters kan met beide een fantastisch product maken. Verder is natuurlijk de technische uitrusting van belang. Vakmensen werken met de beste apparatuur om hun vakmanschap ook ten volle te kunnen benutten. Goed gereedschap is het halve werk. TandMeesters heeft daarom de beste en meest moderne apparatuur tot zijn beschikking.

En het belangrijkste van kwaliteit is natuurlijk het resultaat. Een kroon of een prothese die beter past, lekkerder zit, geen klachten geeft, kortom: alsof het van nature zo is.